ROBERTSON STREET OFFICE

The Robertson Street Office was previously a two story commercial warehouse; a residential space on level one and a distribution factory on the ground floor. The brief was to convert the residential space into a hot desking office and redesign the ground floor for a retail tenant to occupy.

 

The hot desking workplace was divided into two zones; one large boardroom and two hot desk areas with ten workstations each. To encourage a relaxed and open plan work environment a central bar and break out area was designed using ply paneling to create an extension of the existing ply clad ceiling. To compliment the ceiling detail, a monochromatic palette was used for the furniture and interior wall finishings.

Photography Angus Martin 

Office _AMP7442 copy.jpg
Mood_DSC7489 copy
Office_AMP7396 copy.jpg